نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اعضا هیئت علمی دانشکده پزشکی(بخش دوم)

۲۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۵ کد : ۴۱۰۳۷ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، با هدف هم‌اندیشی، ایجاد تعامل و همکاری گسترده‌تر در پیشبرد امور مختلف آموزشی و پژوهشی با اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی دیدار کرد.

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست ضمن تشکر از همراهی صبورانه و تلاش‌های بی‌وقفه اعضای هیئت علمی در امر آموزش و پژوهش، گفت: آموزش و تربیت نیروهای متخصص سنگ بنای دانشگاه است و این امر تنها با همکاری و همدلی اعضای هیات علمی محقق می‌شود و تمامی معاونین و مدیران باید در کنار این عزیزان باشند تا با هم‌اندیشی، هم‌افزایی و تعاملات موثر، موانع موجود را برطرف سازند.
در ادامه دکتر امانی ضمن اشاره به برخی مشکلات موجود در حوزه‌های مالی و تجهیزاتی، عنوان کرد: رفع یکسری از چالش‌ها به زمان نیاز دارد و با توجه به شرایط مالی موجود سعی بر این است که تمامی پرداختی‌ها به موقع انجام شود و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی و مدیریت، بیش‌ از پیش از حوزه‌های آموزشی و پژوهشی حمایت کنیم.
وی تاکید کرد: هدف از این هم‌اندیشی‌ها صرفاً بیان مشکلات نیست، بلکه تمامی موضوعات مطرح شده در این نشست‌ها ثبت شده و پیگیری‌ می‌شوند.
در پایان، اعضای هیئت علمی، گزارشی از وضعیت و مشکلات موجود ارائه و نقطه نظرات و پیشنهادات خود را اعلام کردند.

کلید واژه ها: مشکلات آموزش اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک دانشکده پزشکی دکتر امانی