برگزاری نشست شورای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۱ کد : ۴۱۰۳۹ اخبار اصلی
نشست شورای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک با تمرکز بر ارزش های خبری، هوش مصنوعی و تکنولوژی تلفن همراه برگزار شد.
برگزاری نشست شورای روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی؛ این نشست با حضور مدیر روابط عمومی و اعضای شورا و به میزبانی شبکه بهداشت و درمان فراهان برگزار شد.
در این نشست؛ در خصوص خبر و اهمیت آن، هوش مصنوعی و استفاده از تلفن همراه در خبرنگاری گفتگو شد که هدف آن تقویت همکاری و بهبود روش‌های اطلاع‌رسانی دانشگاه بود.
در ادامه، استفاده از تلفن همراه و هوش مصنوعی جهت تهیه گزارش به عنوان یک ابزار موثر در فعالیت های روابط عمومی دانشگاه مطرح شد و با شرکت فعال اعضای شورا، به تبادل تجارب، ایده‌ها و همچنین بهبود روش‌ها و تکنیک‌های پرداخته شد.
لازم به ذکر است، جلسات شورای روابط عمومی که به صورت دوره ای برگزار می شود، به عنوان یک فرصت برای افزایش هماهنگی و تقویت همکاری در زمینه روابط عمومی دانشگاه محسوب می‌شود و ‌اعضای شورا با اشتراک نظرات و چالش های خود در حوزه اطلاع‌رسانی، در راستای بهبود کیفیت ارتباطات عمومی در دانشگاه گام بر می دارند.

کلید واژه ها: روابط عمومی دانشگاه بهبود اعضای اعضای شورا شورای روابط عمومی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک هوش مصنوعی