قرارگاه نظارت بر سلامت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۷ کد : ۴۱۱۶۷ اخبار اصلی
نشست قرارگاه نظارت بر سلامت معاونت درمان وزارت بهداشت، با هدف صیانت از حقوق ارائه دهندگان و دریافت کنندگان خدمات تشخیصی و درمانی برگزار شد.
قرارگاه نظارت بر سلامت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، این نشست با حضور معاون درمان وزیر بهداشت، رئیس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک و سایر اعضا مربوطه در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
در این جلسه، از ۱۵ جلسه برگزار شده در حوزه قرارگاه نظارت بر سلامت توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گزارشی ارائه و تعدادی از پرونده های مهم که در راستای اجرای قوانین و حفظ سلامت مردم به نتیجه رسیده بودند؛ تشریح شد.
لازم به ذکر است، با اختلاف بسیار زیاد، دانشگاه علوم پزشکی اراک، رتبه اول را در برگزاری جلسات و ارئه راهکارها در زمینه قرارگاه نظارت بر سلامت کسب کرده است.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک سلامت اراک قرارگاه نظارت بر سلامت معاونت درمان وزارت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی