تقدیر از ریشه های ماندگار +فیلم

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با استاد تمام های دانشگاه
۰۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۶ کد : ۴۱۳۵۶ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با هدف تجلیل از زحمات و تکریم و پاسداشت مقام شامخ اساتید، با استاد تمام های دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
تقدیر از ریشه های ماندگار +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر امانی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش های بی شائبه و زحمات خالصانه اساتید دانشگاه، گفت: اعضای هیئت علمی؛ اصل ماندگار و شالوده اساسی دانشگاه هستند که نقش بی بدیلشان در آگاهی، بصیرت و تربیت نسل جدید بر کسی پوشیده نیست.
وی افزود: حجم کارهای توسعه ای نیمه تمام دانشگاه بسیار زیاد بود و سرمایه گذاری مناسبی نیز در دانشگاه انجام نشده بود که در یکسال و نیم اخیر سعی کرده ایم با کمک همکاران و شما اساتید بزرگوار در جهت رفع مشکلات بیش از پیش گام برداریم.
وی خاطرنشان کرد: در گزارشات ارسالی، پرداختی های دانشگاه علوم پزشکی اراک به نسبت دانشگاه های دیگر به روزتر است و تمام تلاشمان بر این است تا اعضای هیئت علمی دغدغه ای جز پیشرفت علمی، آموزشی و فعالیت های پژوهشی نداشته باشند.
دکتر امانی در پایان گفت: امیدواریم با کمک یکدیگر بتوانیم دانشگاه را به قله پیشرفت و تعالی، نزدیکتر کنیم.
در پایان هر یک از اساتید در خصوص مسائل و مشکلات مد نظر خود مطالبی را بیان کردند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: استاد تمام جلسه با استاد تمام ها اساتید دانشگاه هیئت علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر امانی