بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از خوابگاه دانشجویی حضرت معصومه (س) به مناسبت هفته خوابگاه ها

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۳ کد : ۴۱۴۷ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به همراه همکاران معاونت دانشجویی و فرهنگی به مناسبت هفته خوابگاه ها از خوابگاه دانشجویی حضرت معصومه (س) اراک بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در حاشیه این بازدید، گفت: به مناسبت هفته خوابگاه ها ضمن حضور در جمع دانشجویان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این عزیزان قرار گرفتیم.

وی افزود: با هم فکری و کمک دانشجویان در صدد رفع مشکلات این عزیزان خواهیم بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: سعی و تلاش ما در این است که فضای خوابگاه ها را طوری محیا کنیم که دانشجویان دغدغه ای جز مسایل آموزشی نداشته باشند.

وی بیان کرد: گله مندی های دانشجویان بیشتر در مسایل رفاهی مطرح می باشد که در صدد رفع آن هستیم.

دکتر جمالیان ادامه داد: دانشجویان باید در حفظ و نگهداری تجهیزات و امکانات خوابگاهی کوشا باشند.

وی گفت: مسئولین دانشگاه این عزم را دارند که مشکلات دانشجویان را در کمترین زمان ممکن بر طرف نمایند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در پایان بیان کرد: از همکاران حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی کمال تشکر و قدردانی را داریم و رضایت مندی که در بین دانشجویان وجود دارد ناشی از زحمات همکاران این حوزه می باشد.

قابل ذکر است اعضاء هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به صورت تیم های جداگانه از خوابگاه های مختلف دانشجویی بازدید کردند.

کلید واژه ها: هفته خوابگاه ها بازدید از خوابگاه های دانشجویی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دکتر سید محمد جمالیان