برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۲:۵۱ کد : ۴۱۴۸۳ اخبار اصلی
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک به ریاست دکتر امانی، رئیس دانشگاه و با حضور اعضا، برگزار شد.
برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی؛ در این نشست، رئیس دانشگاه، داشتن هدف و برنامه برای رسیدن به اهداف دانشگاه را ضروری دانست و بر لزوم پیگیری برنامه ها به ویژه در ایام دهه فجر توسط معاونین و مدیران براساس دستورالعمل های ابلاغی در جهت ارتقاء دانشگاه تاکید کرد.
در این جلسه ضمن بررسی مسائل جاری دانشگاه و نقد و بررسی دستورات جلسه بر رفع موانع و چالش های مطرح شده با قید فوریت تاکید و گزارشی از مهمترین اقدامات و برنامه های دانشگاه به صورت کلی و برنامه های معاونت ها و مدیریت های دانشگاه در ایام دهه فجر ارائه شد.

کلید واژه ها: دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دهه فجر هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک دستورالعمل های ابلاغی