حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در جلسه شورای اجتماعی استان مرکزی

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۱ کد : ۴۱۴۹۹ اخبار اصلی
جلسه شورای اجتماعی استان مرکزی به ریاست استاندار و با حضور دادستان مرکز استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، جمعی از مدیران و سایر اعضا برگزار شد.
حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در جلسه شورای اجتماعی استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این جلسه ضمن اشاره به افتتاحیه های حوزه سلامت در ایام دهه فجر گفت: مرکز سراج و مرکز کاهش آسیب های اجتماعی(DIC) علیرغم هزینه های بالایی که برای دانشگاه دارد در هفته آینده افتتاح خواهند شد، چراکه حفظ امنیت شهروندان از اولویت های دانشگاه است.
وی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه در زمینه این حوزه، افزود: در حال حاضر مرکز DIC با تحت پوشش قرار دادن ۴۵۰ نفر در حال فعالیت است.
بنا به گفته معاون بهداشت دانشگاه؛ مراکز دی.آی.سی پایگاه هایی هستند که به معتادان پرخطر و در معرض ابتلا به بیماری های عفونی نظیر ایدز ارائه خدمت می کنند و موجب کاهش آسیب رسانی این افراد به جامعه می شوند.

کلید واژه ها: استان مرکزی استانداری مرکزی مرکز کاهش آسیب های اجتماعی(DIC) معتادان پرخطر دهه فجر افتتاح پروژه دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر امانی