چهارمین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۲

اهدا عضو خانم ۵۶ ساله اراکی به چند بیمار
۱۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۲ کد : ۴۱۵۲۷ اخبار اصلی
"معصومه جیریایی شراهی" ۵۶ ساله اراکی که به دنبال سانحه تصادف، سوم بهمن ماه به دلیل شدت آسیب، دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده اعضای بدنش اهدا شد و به چندین نفر جان دوباره بخشید.
چهارمین اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، سمیه قادری، هماهنگ کننده ارشد واحد شناسایی نسوج و اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه هر انسانی می تواند با اهدا عضو خود، جان ۸ نفر را با اعضا اصلی و ۵۳ نفر را با نسوج؛ نجات دهد؛ گفت: سالیانه هزاران نفر منتظر دریافت عضو برای زندگی دوباره هستند.
وی تصریح کرد: در هر ۲ ساعت، یک بیمار نیازمند به پیوند جان خود را از دست می دهد و در هر ده دقیقه یک نفر به لیست انتظار اضافه می شود.
قادری، ضمن قدردانی از خانواده زنده یاد "معصومه جیریایی شراهی" ادامه داد: اعضای بدن این خانم  شامل قلب، کبد و کلیه ها جانبخش چند بیمار نیازمند پیوند شده و به انتظار رنج آور آن ها پایان داده است.

کلید واژه ها: اهدای عضو اهدای نسوج اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک مرگ مغزی پیوند عضو