نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاون فرماندهی انتظامی استان مرکزی

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۱ کد : ۴۱۶۰۶ اخبار اصلی
در راستای توسعه فعالیت‌های درمانی و بهداشتی و همکاری بیشتر، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاون بهداشت، امداد و درمان فرماندهی انتظامی استان مرکزی نشستی مشترک برگزار کردند.
نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاون فرماندهی انتظامی استان مرکزی

به گزارش وب‌دا مرکزی، دکتر امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست ضمن تبریک دهه فجر، گزارشی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه سلامت و ضرورت همکاری بین‌سازمانی ارائه کرد.
وی با تشکر از نیروی انتظامی، خواستار ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب به این مجموعه شد و گفت: کلینیک سیدالشهدا نیروی انتظامی باید مانند کلینیک‌های تحت پوشش دانشگاه، از خدمات و حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص بهره‌مند شود.
در این نشست، سرهنگ ربیعی، معاون بهداشت، امداد و درمان فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز بر تعامل و همکاری بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد.

کلید واژه ها: نیروی انتظامی دهه فجر کلینیک سیدالشهدا نیروی انتظامی پزشکان متخصص پزشکان فوق تخصص فرماندهی انتظامی استان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اراک