نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۴۱۷۵۱ اخبار اصلی
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک به ریاست دکتر امانی و به منظور بررسی مشکلات و چالش های حوزه سلامت استان و تصمیم‌گیری پیرامون حل مسائل، برگزار شد.
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، در این نشست، دکتر امانی رئیس دانشگاه در ابتدای جلسه، از همکاران پرتلاش دانشگاه که در ایام دهه فجر و اقدامات موثر صورت گرفته در این دوره، عملکرد مطلوبی داشتند، قدردانی کرد و با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی و بخش سلامت، خواستار هماهنگی و هم افزایی بیشتر در جهت افزایش مشارکت در انتخابات پیشرو به دور از حاشیه های سیاسی شد.
دکتر امانی، مهمترین هدف مسئولان دانشگاه را ارتقا و پیشرفت همه جانبه از تمامی جوانب آموزشی، درمانی، بهداشتی و ... دانست و اظهار داشت: باید با مشارکت و همراهی یکدیگر به جایگاهی که شایسته دانشگاه علوم پزشکی اراک است برسیم و این امر تنها با هماهنگی و همدلی تمامی مسئولان، مدیران، کارکنان و اعضای هیئت علمی محقق می شود.

کلیدواژه‌ها: دهه فجر هیئت رییسه چالش های حوزه سلامت استان دانشگاه علوم پزشکی اراک