تقدیر از دانشجویان‌ جهادگر دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۴۱۸۰۱ اخبار اصلی
آیین تجلیل از دانشجویان جهادگر و گروه‌های جهادی دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از مسئولان دانشگاه به همراه دانشجویان برگزار شد.
تقدیر از دانشجویان‌ جهادگر دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این مراسم ضمن تشکر از زحمات تمام کسانی که در تشکیل اردوهای جهادی دخیل بودند و به مردم روستاهای دور افتاده استان خدمت کردند، گفت: اردوهای جهادی با محوریت دانشجویان و حضور افراد متخصص، مزیت‌های بسیاری برای مردم به ویژه مناطق محروم دارد چراکه؛ در ویزیت هایی که انجام می شود خیلی از بیماران شناسایی می شوند.
وی با تاکید بر اینکه با تموم وجود در خدمت تلاشگران این عرصه بودیم و‌ خواهیم بود؛ افزود: وقتی پای خدمت به مردم در میان باشد دیگر بسیجی و غیر بسیجی معنایی ندارد و همه برای رسیدن به هدف تلاش خواهند کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: تبیین اقدامات شاخصی که در حوزه بهداشت و درمان به ویژه در دولت سیزدهم صورت گرفته است برای مردم امید آفرین است، لذا دانشجویان باید با ایجاد فضای انتخاباتی سالم و‌ بدون سوگیری در این راستا گام بردارند.
در پایان این نشست با اهدا لوح تقدیر و هدیه از دانشجویان جهادی تلاش گر تقدیر به عمل آمد.

سه شنبه ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۲

کلید واژه ها: تقدیر از دانشجویان جهادگر اردوی جهادی بسیج دانشجویی جهاد دانشگاه علوم پزشکی اراک شرکت در انتخابات