اردوی قرارگاه جهادی مهاجر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۵ کد : ۴۱۸۲۱ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، در تاریخ ۲۶ بهمن ماه، اردوی جهادی با حضور قرارگاه جهادی مهاجر بسیج دانشجویی این دانشگاه در منطقه باغ خلج برگزار شد.
اردوی قرارگاه جهادی مهاجر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک

این اردو با هدف ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و فرهنگی به ساکنین این منطقه محروم برگزار شد. در این اردو، دانشجویان رشته مامایی به ارائه خدمات مشاوره، معاینه و بررسی از نظر عفونت های زنان و نمونه گیری آزمایش پاپ اسمیر پرداختند. همچنین دانشجویان رشته تغذیه، مشاوره تغذیه، ارائه رژیم متناسب افراد و بررسی وضعیت تغذیه ای بیماران را انجام دادند.

علاوه بر خدمات بهداشتی و درمانی، برنامه های فرهنگی نیز برای کودکان این منطقه در نظر گرفته شده بود. پخش فیلم و کارتون و نقاشی از جمله این برنامه ها بود.

حضور قرارگاه جهادی مهاجر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک در این اردو، لبخند را بر لبان ساکنین منطقه باغ خلج نشاند و امید به زندگی را در آنها زنده کرد.

در ادامه این اردوی جهادی، در روز جمعه 27 بهمن ماه، تیم دندانپزشکی قرارگاه جهادی مهاجر با حضور در کلینیک ولایت، خدمات دندانپزشکی رایگان به محرومین ارائه دادند.

خدمات ارائه شده در این روز شامل موارد زیر بود:

ترمیم کامپوزیت 5 دندان

ترمیم آمالگام 7 دندان

کشیدن 4 دندان

کف بندی 2 دندان

جراحی بافت سخت 2 دندان

این اقدام خداپسندانه در راستای کمک به اقشار نیازمند و محروم جامعه انجام شد و لبخندی دوباره را بر لبان این عزیزان نشاند.

کلید واژه ها: اردوی جهادی اردوی جهادی دانشجویان قرارگاه جهادی مهاجر دانشگاه علوم پزشکی اراک دندانپزشکی مامایی