نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۹ کد : ۴۲۰۴۳ اخبار اصلی
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و سایر اعضا مربوطه با هدف برنامه ریزی برنامه های ستاد نوروزی و بررسی چالش ها و مشکلات حوزه های مختلف برگزار شد.
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی ضمن تاکید بر حضور در انتخابات و فعالیت های انجام شده در این راستا، گفت: لازم است تا با برنامه ریزی صحیح به رفع چالش های موجود و در نهایت ارتقای کارایی و اثربخشی فعالیت های حوزه تحت سرپرستی خود توجه کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از حاضران خواست تا با برنامه ریزی و استفاده بهینه از منابع و امکانات در اداره و مدیریت درون سازمانی در راستای سیاستهای کلان دانشگاه گام بردارند.
اعلام برنامه های ستاد نوروزی و مشکلات این مسیر، فعال بودن کلینیک های ویژه دانشگاه در ایام تعطیلات، دندانپزشکی های فعال در این دوره، نشست با مترون ها و بررسی مشکلات، چالش های توزیع شیر خشک، بررسی چالش های حوزه آموزش و ... از دیگر مسائل مطرح شده این جلسه از هیئت رئیسه بود.

کلید واژه ها: هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک ستاد نوروزی عید نوروز تعطیلات عید نوروز