پیام دکتر علیرضا امانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز جهانی سازمان های مردم نهاد

۱۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۵ کد : ۴۲۰۹۱ اخبار اصلی
پیام دکتر علیرضا امانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز جهانی سازمان های  مردم نهاد

پیام دکتر علیرضا امانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز جهانی سازمان های  مردم نهاد

بسم الله الرحمن الرحیم

هشتم اسفندماه، روز جهانی سازمان های مردم نهاد، فرصتی مغتنم است تا از تلاش ها و خدمات ارزشمند این نهادهای مدنی در عرصه های مختلف، به ویژه در حوزه سلامت، تقدیر و تشکر نماییم.

سازمان های مردم نهاد به عنوان بازوان توانمند دولت و حلقه اتصال بین مردم و حاکمیت، نقشی بی بدیل در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا می کنند. این سازمان ها با اتکا به مشارکت های مردمی، در زمینه های مختلفی همچون پیشگیری از بیماری ها، آموزش و ارتقای سطح سواد سلامت، ارائه خدمات حمایتی و درمانی به اقشار آسیب پذیر، و جلب مشارکت های مردمی در امر سلامت، فعالیت های چشمگیری داشته اند.

دانشگاه علوم پزشکی اراک، ضمن گرامیداشت روز جهانی سازمان های مردم نهاد، از تعامل و همکاری های سازنده این نهادها با دانشگاه در راستای تحقق اهداف مشترک در حوزه سلامت، استقبال می نماید. امیدواریم با تداوم این همکاری ها و هم افزایی بین بخشی، شاهد ارتقای روزافزون شاخص های سلامت در جامعه باشیم.

دکتر علیرضا امانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

8 اسفندماه 1402

کلید واژه ها: سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی اراک روز جهانی سارمان های مردم نهاد پیام رییس دانشگاه دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک