انتخابات، تجلی جمهوریت و مردم‌سالاری در ایران اسلامی

۱۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۱:۲۷ کد : ۴۲۰۹۴ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر علیرضا امانی، رییس دانشگاه، در حاشیه حضور خود در یکی از شعب اخذ رای در اراک، انتخابات را تجلی جمهوریت و مردم‌سالاری در ایران اسلامی دانست.
انتخابات، تجلی جمهوریت و مردم‌سالاری در ایران اسلامی

وی با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات، مهر تاییدی بر نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: این حضور حماسی، توطئه‌های دشمنان را خنثی و اقتدار ایران اسلامی را در جهان به نمایش می‌گذارد.

دکتر امانی با اشاره به اهمیت انتخابات در تعیین سرنوشت کشور، اظهار کرد: مردم ایران با انتخاب اصلح، مسیر پیشرفت و توسعه کشور را هموارتر خواهند کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، ضمن دعوت از مردم برای حضور پرشور در انتخابات، خاطرنشان کرد: هر رای، یک گام بلند در جهت عزت و اقتدار ایران اسلامی است.

کلیدواژه‌ها: انتخابات انتخابات مجلس مشارکت در انتخابات شرکت در انتخابات دکتر امانی دانشگاه علوم پزشکی اراک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک حضور پرشور