۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۴۲۱۲۸ اخبار اصلی
همزمان با سراسر کشور، آزمون جامع علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی دانشجویان پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

به گزارش وب‌دا مرکزی، همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، هفتادمین دوره آزمون علوم پایه پزشکی و هفتاد و سومین دوره آزمون پیش کارورزی دانشجویان پزشکی در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
لازم به ذکر است، آزمون جامع علوم پایه پزشکی و دندان پزشکی با شرکت ۸۰ نفر و آزمون پیش ورزی پزشکی با شرکت ۷۰ نفر برگزار شد که از مجموع این تعداد ۱۲ نفر از شرکت کنندگان غایب بودند.

کلید واژه ها: آزمون جامع پزشکی پیش کارورزی آزمون جامع علوم پایه پزشکی و دندان پزشکی پزشکی دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک