آغاز طرح رزمایش نوروزی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ +فیلم

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۹ کد : ۴۲۳۲۶ اخبار اصلی
صبح امروز و با حضور دستگاه های خدمات رسان، طرح رزمایش نوروزی رسما آغاز به کار کرد .
آغاز طرح رزمایش نوروزی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این رزمایش ضمن تاکید بر آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی اراک و شهرستان های تابعه و دو دانشکده خمین و ساوه و زرندیه آمادگی کامل به ارائه خدمات حوزه ی سلامت را در این ایام دارد .
دکتر امانی گفت: همکاران اورژانس و همچنین کادر بهداشت و درمان در مراکز بهداشتی و درمانی آمادگی لازم را داشته و با توجه به اینکه امسال عید نوروز و ماه مبارک رمضان متقارن شده اند، مانور ها و گشت های روزانه و بازرسی از مراکز مربوط به ارائه مواد غذایی و آشامیدنی به طور مستمر انجام خواهد شد.
وی افزود: همچنین در این ایام، داروخانه ها، آزمایشگاه ها، مراکز دندانپزشکی و کلینیک ها ی مشخص شده، فعال هستند تا مردم با کمترین مشکل ایام نوروز و عید و همچنین ماه مبارک رمضان را سپری کنند.

یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: اورژانس هوایی استان مرکزی اورژانس استان مرکزی طرح ستاد نوروزی ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اراک خدمات حوزه سلامت