نغمه‌ای ناآشنا از رسانه ملی: "هفت سر اژدها" و زخم بر پیکر نغمه‌سرایان سلامت

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۶ کد : ۴۲۳۸۵ اخبار اصلی
نغمه‌ای ناآشنا از رسانه ملی: "هفت سر اژدها" و زخم بر پیکر نغمه‌سرایان سلامت

در روزگاری که جامعه درمان کشور، با از خودگذشتگی، نغمه فداکاری و ایثار را در مقابله با ویروس منحوس کرونا سر داد، از رسانه ملی نغمه‌ای ناآشنا و ناهنجار به گوش می‌رسد؛ نغمه‌ای که به جای تقدیر از مدافعان سلامت، زخم بر پیکر مقدس آنها می‌نهد.

سریال "هفت سر اژدها" با ادبیاتی سخیف و زننده، جامعه خدوم درمان، به‌ویژه پرستاران فداکار، را مورد هجمه قرار داده است، این در حالی است که صدا و سیما تا همین دیروز، از جانفشانی‌های این افراد در خط مقدم مبارزه با کرونا تجلیل می‌کرد.

این تناقض آشکار، تعجب و تأسف جامعه درمان را برانگیخته است. ما، کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، ضمن محکومیت شدید پخش این سریال توهین‌آمیز، از صدا و سیما به عنوان رسانه ملی انتظار داریم که در رویکرد خود تجدید نظر کند و به جای پخش برنامه‌هایی که به ساحت مقدس جامعه درمان خدشه وارد می‌کند، به رسالت خود در ترویج فرهنگ ایثار و احترام به مدافعان سلامت عمل کند.

کلید واژه ها: هفت سر اژدها اهانت به پرستاران صدا و سیما اعتراض پرستاران