اتفاقات خوب و مثبت سال گذشته و جاری باید تداوم یابد

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۸ کد : ۴۲۵۴۷ اخبار اصلی
‌آخرین جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک در آخرین روز کاری سال جاری تشکیل شد و اعضاء بر تداوم و تقویت نقاط مثبت و تلاش مضاعف برای همپوشانی مشکلات و چالش ها تاکید کردند.
اتفاقات خوب و مثبت سال گذشته و جاری باید تداوم یابد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه گفت: با توجه به سنگ اندازی های دشمنان و بدخواهان نظام و مردم، خوشبختانه تصمیمات و اتفاقات خوبی به خصوص در حوزه سلامت رخ داده است.
دکتر امانی با اشاره به اینکه تزریق ناامیدی بزرگ ترین خیانت به مردم و انقلاب است، افزود: خوشبختانه معاونین، مدیران، مسئولان و همکاران دانشگاه علوم پزشکی اراک در تمام زمینه ها به فکر خدمت رسانی، تقویت نظام و تلاش و جهاد برای ارتقاء سطح سلامت همنوعان خود هستند.
وی بیان کرد: پیشرفت خوب پروژه های عمرانی سلامت محور در اراک و همچنین شهرستان های تابعه با نگاه ویژه به مناطق محروم از مهمترین اولویت های حوزه بهداشت و درمان بوده که قطعاً با اتمام آنها، اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

دوشنبه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۲

کلید واژه ها: هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک پیشرفت دانشگاه اقدامات مثبت دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی اراک