رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بازدید کرد +فیلم

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۳ کد : ۴۲۵۵۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه در آخرین روز سال ۱۴۰۲، از مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج)، بازدید کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) بازدید کرد +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی به اتفاق رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و‌ مدیریت حوادث دانشگاه و تیم همراه از بخش های مختلف بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بازدید کرد.
دکتر امانی در این بازدید، بر استفاده از تمام ظرفیت های بیمارستانی در ایام نوروز تأکید کرد و گفت: در ایام نوروز تعطیلی مراکز درمانی بخصوص بخش های بیمارستان ها مفهومی ندارد و حضور پزشکان و کادر درمان در محل خدمت الزامی است.
وی از آمادگی کامل دانشگاه از مسئولان ارشد تا پرسنل برای خدمت شایسته به مردم خبر داد و افزود: اورژانس ۱۱۵ نماد عملکرد شبانه روزی دانشگاه و باعث ایجاد حس امنیت و اطمینان در بین مردم است و در ایام تعطیلات نوروز بیش از پیش در خدمت رسانی به مردم پیشگام است.
همچنین در این بازدید رییس دانشگاه ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و آرزوی سلامتی، از زحمات و خدمات یکسال اخیر پرسنل و کادر درمان تقدیر کرد.

سه شنبه ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بازدید نوروز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک ستاد نوروزی آمار بازدیدهای ستاد نوروزی دکتر امانی