بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان امیرالمومنین(ع) +فیلم

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۱ کد : ۴۲۵۵۵ اخبار اصلی
در حاشیه نظارت ها و بازدیدهای نوروزی از مراکز آموزشی درمانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان امیرالمومنین (ع) بازدید کرد.
بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان امیرالمومنین(ع) +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی به اتفاق رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و‌ مدیریت حوادث دانشگاه و برخی از مسئولین دانشگاهی و بیمارستان به منظور بررسی کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران و مسافران نوروزی از بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) بازدید کردند.
 دکتر امانی در این بازدید، ضمن تبریک عید نوروز به خادمان سلامت و بیماران، به ارائه خدمات با کیفیت و شایسته به مردم و همشهریان عزیز تاکید کرد.

چهارشنبه ۱ فروردین ماه ۱۴۰۳

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک بازدید از مراکز درمانی اراک بازدید از بیمارستان امیرالمومنین اراک بازدید نوروزی ستاد نوروزی دکتر امانی دکتر علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک