بازدید رئیس اداره بازرسی و مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مراکز بهداشتی‌ درمانی و اورژانس شهرستان کمیجان +فیلم

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۴ کد : ۴۲۵۶۳ اخبار اصلی
در راستای بررسی نحوه عملکرد مراکز مختلف حوزه سلامت، رئیس بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی اراک از مراکز بهداشتی درمانی و اورژانس شهرستان کمیجان و میلاجرد بازدید کردند.

به گزارش وب دا مرکزی؛ دکتر آرش ایزدپناه به همراه ابوالفضل سهل آبادی مدیر حراست دانشگاه، ضمن بازدید از تمامی بخش های بیمارستان امام علی(ع) کمیجان، از نزدیک فرآیند ارائه خدمات به بیماران در این بیمارستان را در ایام تعطیلات نوروز بررسی کردند، همچنین پایگاه های اورژانس کمیجان و میلاجرد و مرکز خدمات جامع سلامت میلاجرد را مورد بررسی قرار دادند.
دکتر ایزدپناه در این بازدید، ضمن تبریک عید‌ نوروز به کادر بهداشت و درمان، از تلاش و مجاهدت صادقانه این عزیزان در ایام تعطیلات نوروز، تقدیر و تشکر کرد.
وی تاکید کرد: ارائه خدمات متنوع و با کیفیت در همه مراکز بهداشتی درمانی و کسب رضایتمندی حداکثری بیماران و مراجعین در این شهرستان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین ضمن عیادت از بیماران بستری در بخش‌های مختلف بیمارستان کمیجان، از نزدیک با بیماران و همراهان در خصوص نحوه دریافت خدمت گفتگو کرد.

جمعه ۳ فروردین ماه ۱۴۰۲

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بازدید نوروزی ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اراک شهرستان کمیجان رییس اداره بازرسی دکتر آرش ایزدپناه