بازدید از مراکز بهداشتی درمانی شهرستان فراهان/ آمادگی کامل تمام مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و ارائه خدمات سلامت در ایام تعطیلات نوروز +فیلم

۰۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۸:۲۰ کد : ۴۲۵۶۴ اخبار اصلی
رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه در چهارمین روز از ایام نوروز از مراکز بهداشتی درمانی و اورژانس شهرستان فراهان بازدید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر آرش ایزدپناه و تیم همراه با حضور در بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان، مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و همچنین اورژانس فراهان از تلاش کادر بهداشت و درمان در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ قدردانی کرد.
در این بازدید، دکتر ایزدپناه ضمن ارزیابی آمادگی مراکز تابعه حوزه سلامت استان مرکزی، از نزدیک در جریان‌ روند خدمات به بیماران و مسافران نوروزی در این‌ مراکز قرار گرفت.
وی همچنین بر لزوم ارائه خدمات با کیفیت و مطلوب به بیماران و مسافران نوروزی تأکید کرد و گفت: مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک آمادگی کامل برای ارائه خدمات سلامت به بیماران و مسافران نوروزی را دارد.

شنبه ۴ فروردین ماه ۱۴۰۳

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بازدید نوروزی ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اراک ستاد نوروزی شهرستان فراهان رییس اداره بازرسی دکتر آرش ایزدپناه