دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاون سیمای صدا و سیمای استان مرکزی

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۰ کد : ۴۲۶۳ اخبار اصلی
در دیدار دکتر سید محمد جمالیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک و غفاری معاون سیمای صدا و سیمای استان مرکزی بر مشارکت بیشتر حوزه سلامت با شبکه استانی آفتاب تاکید شد.
دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک و معاون سیمای صدا و سیمای استان مرکزی

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در این دیدار ضمن تشکر از همکاری های سیمای شبکه آفتاب با حوزه سلامت در زمینه اطلاع رسانی اقدامات و فعالیت ها، بر لزوم همکاری بیشتر و متقابل تاکید کرد.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: با توجه به اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، لذا باید اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و آگاه سازی کلیه افراد جامعه نسبت به مسائل بهداشتی گسترش یابد.

معاون سیمای صدا و سیمای استان مرکزی نیز در این دیدار اظهار امیدواری کرد با همفکری و همکاری بیشتر زمینه ارتقاء سطح سلامت شهروندان و افزایش آگاهی نسبت به مسائل بهداشتی و درمانی صورت پذیرد.

کلید واژه ها: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر سید محمد جمالیان معاون سیمای شبکه آفتاب صدا و سیمای استان مرکزی