بازدید مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان مهر خنداب +فیلم

۱۲ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۰:۴۲ کد : ۴۲۶۳۸ اخبار اصلی
در نهمین روز از نوروز ۱۴۰۳، رئیس دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق مسئول امور پایگاه های اورژانس استان مرکزی از بیمارستان مهر خنداب و پایگاه اورژانس این شهر بازدید کردند.
بازدید مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اراک از بیمارستان مهر خنداب +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، در راستای بررسی ارائه خدمات در طرح سلامت نوروزی، دکتر بهرامپوری رئیس دفتر ریاست دانشگاه از بخش‌های مختلف بیمارستان مهر خنداب بازدید و با کادر درمان گفت‌وگو و ضمن تبریک سال نو و ماه مبارک رمضان، از تلاش‌های آنان تقدیر و تشکر کرد.
دکتر بهرامپوری در این بازدید، در جریان کم و کیف خدمات درمانی این بیمارستان قرار گرفت و بر ضرورت استمرار ارائه خدمات سلامت‌ به مردم به ویژه در ایام نوروز و حضور مسافران تاکید کرد.
در ادامه این بازرسی، از پایگاه اورژانس خنداب بازدید شد و ضمن بررسی پایگاه و آمبولانس، مسائل و مشکلات موجود و مطرح شده، مورد بررسی قرار گرفت.

پنجشنبه ۹ فروردین ماه ۱۴۰۳

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بازدید نوروزی ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اراک شهرستان خنداب بیمارستان مهر خنداب دکتر بهرامپوری