پیام دکتر امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق

۱۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۲:۵۵ کد : ۴۲۶۹۲ اخبار اصلی

بسم الله الرحمن الرحیم

جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق، بار دیگر خوی تجاوزگر و ددمنشانه این رژیم اشغالگر را به جهانیان نشان داد.

این اقدام مذبوحانه در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی در باتلاق جنایات خود در فلسطین اشغالی غرق شده و از خشم و انزجار جهانیان به ستوه آمده است.

ما، دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی اراک، ضمن محکومیت شدید این اقدام تروریستی، مراتب همدردی و تسلیت خود را به خانواده شهدای این جنایت و ملت بزرگ ایران اعلام می‌داریم.

همچنین، از آحاد مردم شریف و همیشه در صحنه استان مرکزی دعوت می‌کنیم تا با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس، انزجار و خشم خود را از جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین به نمایش بگذارند.

حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر به جهانیان نشان خواهد داد که ملت ایران در دفاع از آرمان فلسطین و قدس شریف، ید واحدی هستند و تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی از پای نخواهند نشست.

سه شنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۳

کلید واژه ها: انتقام سخت کنسولگری ایران در دمشق سوریه رژیم اشغالگر محکومیت اسرائیل دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر علیرضا امانی