بازدید شبانه رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مراکز آموزشی درمانی

۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۳ کد : ۴۲۷۱۹ اخبار اصلی
شامگاه گذشته، دکتر امانی به همراه مشاور و مدیران روابط عمومی و حراست دانشگاه، از بیمارستان های ولیعصر(عج)، امیرکبیر، امیرالمومنین(ع)، آیت الله خوانساری، آیت الله طالقانی بازدید و با سرکشی از بخش اورژانس این مراکز از نزدیک در جریان روند ارایه خدمت در این بخش ها، قرار گرفت.
بازدید شبانه رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مراکز آموزشی درمانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین از بیمارستان های خصوصی سینا و قدس و همچنین بیمارستان امام خمینی (ره) اراک بازدید و ضمن سرکشی از بخش اورژانس این مراکز و عیادت بیماران، از زحمات کادر و پرسنل این مراکز در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان، قدردانی کرد.
وی همچنین از اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی نیز بازدید کرد و گفت: اورژانس ۱۱۵ در ایام تعطیلات عملکرد خوبی داشته است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بازدید شبانه بازدید نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر علیرضا امانی دکتر امانی مراکز آموزشی درمانی اراک