تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت خدمات ارائه شده در ایام نوروز

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۳:۲۰ کد : ۴۲۸۳۲ اخبار اصلی
در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی که با حضور استاندار و معاونین و مدیران دستگاه اجرایی عضو این ستاد برگزار شد، از ارائه خدمات بهداشتی درمانی در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز تقدیر شد.
تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت خدمات ارائه شده در ایام نوروز

دکتر امانی در این جلسه گفت: خدمات رسانی در حوزه سلامت همواره و در همه حال ادامه دار است و تعطیلی ناپذیر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: امسال علاوه بر بیمارستان ها و فعال بودن بخش های مختلف برای ارائه خدمات اورژانسی و درمانی به مردم، کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام رضا(ع) اراک نیز برای ارائه خدمات غیر اورژانسی برای مراجعین فعال و دایر بود.
وی افزود: همکاران و پرسنل علوم پزشکی استان علی رغم وجود مشکلات و چالش ها، جای هیچ خللی در ارائه خدمات خود نگذاشتند و به گفته کارشناسان و مسئولین امر، امسال کمترین شکایات و نارضایتی های ایام نوروزی در حوزه سلامت، رقم خورده است.
دکتر امانی اظهار داشت: علی رغم تمامی مشکلات و کمبودها، خدمات با کیفیتی مطلوب در همه مراکز و  بیمارستان ها، ارائه شد و همکاران تمام تلاش خود را کردند تا جان و سلامتی مردم به خطر نیفتد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک استانداری مرکزی ستاد نوروزی خدمات بهداشت و درمان دکتر علیرضا امانی دکتر بهروز ایران نژاد