بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی بیمه تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۳:۲۹ کد : ۴۲۸۳۴ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمه تامین اجتماعی ۲۵۰ میلیارد تومان به دانشگاه بدهکار است که مشکلات عدیده ای را برای حوزه سلامت ایجاد کرده است که از آنجمله میتوان به عدم پرداخت معوقات پزشکان، پرستاران و سایر پرسنل دانشگاه، اشاره کرد.
بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان بدهی بیمه تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این خصوص گفت: علی رغم تاکیدات ویژه وزیر کار و وزیر بهداشت در جلسه اجلاس روسای دانشگاه ها مبنی بر اینکه بدهی های بیمه تامین اجتماعی نهایتاً باید دو ماه عقب باشد و باید هرچه سریعتر معوقات پرداخت شود؛ هنوز هیچ پرداختی از سوی سازمان تامین اجتماعی از مردادماه ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی انجام نشده است.
وی ادامه داد: ماهیانه ۳۰ الی ۴۰ میلیارد تومان از سوی دانشگاه علوم پزشکی به بیمه شدگان تامین اجتماعی خدمات ارائه می شود که تاکنون با وجود مشکلات فراوان، هیچ خللی در این زمینه وارد نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان تاکید کرد: بیشترین مراجعین به مراکز آموزشی درمانی، بیمه شدگان تامین اجتماعی هستند و باید هرچه سریعتر نسبت به تسویه بدهی اقدام شود تا خللی در پرداختی های پرسنل علوم پزشکی وارد نشود.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک تامین اجتماعی بدهی مالی بیمه بیمه دکتر علیرضا امانی دکتر امانی