حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک برای پاسخگویی به سؤالات شهروندان در سامانه سامد +فیلم

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۲:۵۹ کد : ۴۲۸۸۹ اخبار اصلی
دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور گفتگوی مستقیم و بی واسطه با مردم، در سامانه سامد حاضر شد.

به گزارش وب دا مرکزی، به منظور تعامل بیشتر با مردم و پاسخگویی به درخواست ها و مشکلات مرتبط با حوزه سلامت استان مرکزی، دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، در سامانه الکترونیکی مردم و دولت (سامد) حضور یافت و به درخواست ها، مشکلات و سوال های همشهریان پاسخ داد و دستورات لازم را در جهت رفع مشکلات مردم استان در چهارچوب قوانین و مقرارت صادر کرد.
وی حضور در سامانه مذکور را فرصتی برای ارتباط مستقیم و بی واسطه با مردم دانست؛ تا افرادی که به هر دلیل امکان ملاقات حضوری ندارند یا در مناطق دور دست و روستایی هستند، بتوانند از این فرصت در جهت رفع مشکلات خود در حوزه بهداشت و درمان اقدام نمایند.
 لازم به ذکر است این سامانه در راستای تسهیل ارتباط مستقیم بین مردم و دولت طراحی شده و هر هفته یکی از مدیران دستگاه های دولتی در این سامانه به منظور پاسخگویی به مشکلات مردمی حضور می یابند.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دکتر علیرضا امانی دکتر امانی سامد سامانه سامد پاسخگویی به مراجعین تعامل با مردم