اولین قرارگاه نظارت بر سلامت در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

تشدید نظارت بر عفاف و حجاب در حوزه نظام سلامت
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۸ کد : ۴۳۱۵۲ اخبار اصلی
اولین قرارگاه نظارت بر سلامت در سال ۱۴۰۳ و شانزدهمین جلسه این قرارگاه با محوریت بررسی وضعیت عفاف و حجاب در مراکز درمانی اعم از کلینیک ها، مطب ها، داروخانه و … که در حال خدمت رسانی به مردم در حوزه نظام سلامت هستند و با هدف هم افزایی بین دستگاه های اجرایی متولی، برگزار شد.
اولین قرارگاه نظارت بر سلامت در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، این نشست در راستای اجرای طرح نور و تشکر از تلاش پرسنل خدوم نیروی انتظامی با محوریت رییس پلیس امنیت استان مرکزی و با حضور رئیس دانشگاه، رئیس تعزیرات، رئیس سازمان نظام پزشکی، نمایندگان نهادهای امنیتی، معاونین درمان، آموزش و غذا و دارو و سایر اعضا مربوطه با هدف استفاده از تمام ظرفیت های قانونی موجود با همکاری های بین بخشی برای حمایت از گیرندگان خدمات سلامت برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست، بر لزوم ترویج عفاف و حجاب در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، مطب ها، داروخانه ها و … تاکید کرد.
دکتر امانی گفت: برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب باید از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود استفاده کرد و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت، پیشگام و پیشرو در این زمینه است.
در ادامه این نشست به بررسی راهکارهای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب از سوی افراد حاضر در جلسه پرداخته شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک عفاف و حجاب قرارگاه نظارت بر سلامت طرح نور