با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک: اولین نشست شورای فرهنگی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۵ کد : ۴۳۱۸۰ اخبار اصلی
نشست هم اندیشی شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک با محوریت توسعه اهداف فرهنگی در حوزه دانشجویی برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، اولین نشست شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۴۰۳، با حضور رئیس دانشگاه، معاونین توسعه، دانشجویی و فرهنگی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سایر اعضا مربوطه برگزار شد.
در این نشست، دکتر امانی ضمن قدردانی از تلاش ها، پیگیری ها و فعالیت های فرهنگی در دانشگاه، شورای فرهنگی را یکی از اصلی ترین شوراها خواند و بر توسعه اهداف فرهنگی در حوزه های مختلف دانشگاه تاکید و راهکارهایی در این خصوص ارائه داد.
وی  گفت: جلسات شورای فرهنگی به صورت مستمر برگزار شده و پر رنگ تر از سالهای قبل فعالیت داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک دانشجویان را از سرمایه های مهم مجموعه سلامت دانست و ابراز داشت: باید برای پرورش دانشجویان در حوزه های مختلف اعم از فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و... به صورت ویژه تلاش کرد.
در ادامه این نشست، گزارشی از اجرای طرح ها و اقدامات صورت گرفته ارائه شد و اعضا حاضر در خصوص مواردی اعم از اردوهای دانشجویی، تامین اعتبارات ایاب و ذهاب، ازدواج دانشجویی و … بحث و تبادل نظر کردند و در پایان از دکتر محمدرضا قاسملویان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اهدای لوح تقدیر، تجلیل و قدردانی شد.

کلیدواژه‌ها: شورای فرهنگی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی اراک تامین اعتبار اردوی دانشجویی ایاب و ذهاب اهداف فرهنگی