پیگیری راه اندازی مجدد دستگاه ام آر آی بیمارستان امیرکبیر

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۸ کد : ۴۳۱۸۲ اخبار اصلی
پیگیری راه اندازی مجدد دستگاه ام آر آی بیمارستان امیرکبیر

در ادامه اقدامات صورت پذیرفته به منظور   راه اندازی مجدد دستگاه ام آر آی مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر، با پیگیری های معاون درمان دانشگاه، امروز جلسه ای در اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت متبوع با حضور مسئولین دانشگاه (دکتر رنجبران- معاون درمان، جیریایی - مدیر امور مالی و ...)، مسئولین اداره کل تجهیزات پزشکی (مهندس رحیمی پور - سرپرست اداره تامین و نگهداشت، دکتر محمدی - کارشناس اداره واردات، مهندس هوشنگی- کارشناس نظارت بر نگهداشت تجهیزات پزشکی)، مهندس ملائیان رئیس هیات مدیره شرکت تجهیزات پزشکی پیشرفته و  مهندس مخصوص مدیر خدمات پس از فروش شرکت تجهیزات پزشکی پیشرفته تشکیل و تصمیماتی در خصوص تسریع در روند  راه اندازی مجدد دستگاه مذکور اتخاذ شد.

کلید واژه ها: بیمارستان امیرکبیر اراک مرکز تصویربرداری ام آر آی (MRI) تجهیزات پزشکی معاونت درمان