در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع و ارتباط مستقیم با شهروندان: ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۱ کد : ۴۳۲۳۲ اخبار اصلی
با هدف تکریم ارباب رجوع، حل مشکلات مردم در حوزه سلامت و همچنین پاسخگویی مسئولانه به مسائل مطروحه، ملاقات مردمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ۱۱ اردیبهشت ماه سالجاری با حضور برخی از مسئولین دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا مرکزی؛ با هدف بررسی و پاسخگویی به مشکلات و درخواست های مردمی در حوزه های مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی، دارویی، دانشجویی، هیئت علمی و ... رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک  با مراجعان دیدار کرد.

دکتر امانی، در دیدار با اقشار مختلف مردم، کارکنان و اساتید دانشگاه ضمن بررسی درخواست ها و مطالبات مراجعان، دستور پیگیری و حل مسائل، مشکلات و دغدغه‌های آنان را در چهارچوب قوانین و مقررات موجود توسط تیم پیگیری صادر کرد.

لازم به ذکر است؛ ملاقات های عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با وقت قبلی و با هماهنگی دفتر ریاست دانشگاه به صورت مداوم در حال انجام است و مراجعان می توانند مستقیما با دکتر علیرضا امانی دیدار و از نزدیک مشکلات و درخواست های خود را در حوزه نظام سلامت مطرح نمایند.

کلید واژه ها: ملاقات مردمی ملاقات عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک تکریم ارباب رجوع