پیام دکتر علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و بزرگداشت روز معلم و استاد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۶ کد : ۴۳۲۳۸ اخبار اصلی

بسم الله الرحمن الرحیم

دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد فرزانه، آیت الله مرتضی مطهری، به عنوان روز معلم نامگذاری شده است.

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام و تبریک این روز به تمامی معلمان و اساتید گرانقدر، به خصوص اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی اراک، مراتب تقدیر و تشکر خود را از زحمات و تلاش های بی وقفه این بزرگواران در عرصه علم و دانش و تربیت دانشجویان ابراز می دارم.

بی شک، تعهد، تخصص و اخلاق مداری شما اساتید گرامی، در تربیت نسلی متعهد، متخصص و کارآمد که در خط مقدم مقابله با بیماری ها و ارتقای سلامت جامعه قرار دارند، نقشی تعیین کننده دارد.

شما اساتید محترم با تلاش های شبانه روزی خود، ضمن انتقال دانش و تجربه تان به نسل آینده ی پزشکان، پرستاران و سایر متخصصان حوزه سلامت، نقش کلیدی در ارتقای سطح کیفی خدمات درمانی و حفظ سلامت جامعه ایفا می کنید.

در این روز فرخنده، از خداوند متعال برای شما اساتید گرانقدر، سلامتی، عزت و توفیق روزافزون در مسیر علم و دانش و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهانم.

با تجدید احترام

دکتر علیرضا امانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: روز معلم پیام تبریک روز استاد دکتر امانی دکتر علیرضا امانی روز استاد دانشگاه علوم پزشکی اراک