آئین تجلیل از کارکنان دخیل در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ +فیلم

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۳۲۷۹ اخبار اصلی
آئین تجلیل از کارکنان دخیل در جذب نیروی انسانی در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر منابع انسانی، مدیر تحول اداری و سایر مسئولین مربوطه برگزار و با اهدای لوح تقدیر، از همراهی پرسنل مذکور در این آزمون تجلیل و قدردانی شد.
آئین تجلیل از کارکنان دخیل در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ +فیلم

عطیفه، مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در آئین تجلیل از کارکنان دخیل در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲:

از تمامی کارکنانی که در روند جذب نیروی انسانی در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ در پنل های عمومی و تخصصی به صورت فشرده مشارکت داشتند تقدیر و تشکر میکنیم.

در این آزمون استخدامی،  ۱۰۱۷ نفر به رقابت پرداختند که از این تعداد ۵۸۶ نفر تا قبل از پایان سال ۱۴۰۲ پذیرش شدند؛ و در مجموع با همکاری همکاران گزینش دانشگاه ۵۲۹ حکم صادر شده است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: نیروی انسانی منابع انسانی جذب نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک