برگزاری جشنواره نوجوان سالم با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی +فیلم

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۹ کد : ۴۳۲۸۵ اخبار اصلی
جشنواره نوجوان سالم با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اراک و به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی در شهر اراک برگزار شد.
برگزاری جشنواره نوجوان سالم با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی +فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، جشنواره نوجوان سالم با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار و از نخبگان نوجوان و همچنین خانواده‌ ایثارگر و بخشنده‌ امیرحسین غفاری نوجوان ۱۷ ساله تقدیر و تشکر شد.
در این مراسم، خانواده مرحوم غفاری به خاطر عمل خداپسندانه اهدای زندگی به انسان‌های دیگر که نشان از مناعت‌طبع و از خودگذشتگی ایشان دارد با اهدای لوح از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک مورد تقدیر و تجلیل، قرار گرفتند.
در ادامه این مراسم، ضمن اشاره به افزایش نرخ اهدای عضو در سال‌های اخیر بر نقش تاثیرگذار تمامی سازمان‌ها، به‌ویژه رسانه‌ها در آموزش و فرهنگ‌سازی در جامعه در زمینه‌ اهدای عضو تاکید شد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک نوجوان سالم مرگ مغزی اراک استان مرکزی امیرحسین غفاری