فرمانده انتظامی استان مرکزی در مراسم گرامیداشت روز استاد: هم افزایی و‌ تعامل دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی در بالاترین سطح است

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۰۹ کد : ۴۳۴۰۰ اخبار اصلی
فرمانده انتظامی استان مرکزی در مراسم گرامیداشت روز استاد گفت: هم افزایی و‌ تعامل دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی در بالاترین سطح است.

به گزارش وب دا مرکزی، سردار رفیعی کیا افزود: همه ما مدیون معلمان و اساتید خود هستیم که با تعهد و تخصص خود در کنار خانواده‌ها توانستند نیروهائی شایسته تربیت کنند که امروز به‌ عنوان اعضای هیات علمی در خدمتشان هستیم.
وی بیان کرد: نیروی های نظامی و انتظامی همیشه در کنار مردم هستند تا در کنار یکدیگر با همدلی و ایثار بتوانیم به اهداف نظام انقلاب اسلامی تحقق بخشیم.
سردار رفیعی‌کیا ادامه داد: این همدلی و ایثار در دوران کرونا مثال زدنی بود و این دو سازمان در کنار یکدیگر توانستند از بحران کرونا عبور کنند.
وی در پایان تصریح کرد: امید است این همکاری بیش از پیش با دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه‌دار باشد و با هدف تکریم ارباب رجوع به‌ خصوص در فضاهای درمانی موجب امید و دلگرمی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک روز استاد مراسم روز استاد فرمانده نیروی انتظامی فرمانده انتظامی استان مرکزی سردار رفیعی کیا