دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی

نتایج مثبت تاثیر امور مالیاتی متناسب با جامعه پزشکی
۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۵ کد : ۴۳۴۸۰ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه با غلامرضا جنتی مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی در راستای استفاده از ظرفیت‌های مالیاتی در توسعه و ارتقاء زیرساخت های بهداشتی و درمانی استان دیدار کرد.
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این دیدار، گفت: حوزه های مالی دانشگاه‌ شاهد هزینه های زیاد و فشارهای ناشی از تامین منابع مالی بابت افزایش روزافزون هزینه ها هستند؛ لذا تدبیر و همکاری اداره امور مالیاتی می‌تواند کمک شایانی به حوزه‌های مالی دانشگاه‌ داشته باشد.
وی ضمن تاکید بر اینکه لازم است تا هم‌اندیشی و همکاری در دو مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و امور مالیاتی افزایش یابد؛ بر لزوم رعایت رفتار حرفه ای و صحیح پزشکان و همچنین تاثیر امور و اخلاق مالیاتی متناسب با جامعه پزشکی، به آثار و نتایج مثبت این امر در این قشر از جامعه اشاره کرد.
در ادامه این نشست مدیران مالی و حقوقی دانشگاه در خصوص مسائل و مشکلات موجود در مجموعه دانشگاه اعم از کسورات مالیاتی و مطالبات دانشگاه از سازمان های بیمه گر مطالبی را ارائه نمودند.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک امور مالیاتی تامین منابع مالی جامعه پزشکی کسورات مالیاتی