دستگاه ام آر آی بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک به مدار خدمت بازگشت

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۳۸ کد : ۴۳۴۹۱ اخبار اصلی
با تلاش وپیگیری‌های مستمر دکتر امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و مسئولین مربوطه، دستگاه ام آر آی بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک پس از تعمیر، به مدار خدمت بازگشت.
دستگاه ام آر آی بیمارستان امیرالمومنین(ع) اراک به مدار خدمت بازگشت

این دستگاه که به دلیل نقص فنی از مدار خارج شده بود،با تلاش شبانه روزی مسوولین دانشگاه علوم پزشکی اراک،مجدداً راه اندازی شد.

بازگشت این دستگاه به مدار خدمت، خبر خوشی برای بیماران و مراجعین به بیمارستان امیرالمومنین اراک است.

دکتر امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این خصوص گفت: "ما در تلاش هستیم تا با رفع نواقص و ارتقای تجهیزات و امکانات، خدمات با کیفیتی را به مردم ارائه دهیم."

وی از همکاری و تلاش‌های مسئولین مربوطه در تعمیر و راه‌اندازی این دستگاه قدردانی کرد.

کلید واژه ها: بیمارستان امیرالمومنین مرکز تصویربرداری ام آر آی ام آر آی دانشگاه علوم پزشکی اراک تجهیزات پزشکی