در اردوی یک روزه راویان پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی اراک چه گذشت؟ +فیلم

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۵ کد : ۴۳۶۱۸ اخبار اصلی
اردوی یک روزه راویان پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور بررسی و ارائه گزارش از روند پروژه های حوزه سلامت با حضور اصحاب رسانه، مدیران روابط عمومی ها و ائمه جماعت استان مرکزی، از محل بیمارستان آیت اله خوانساری اراک آغاز شد.
در اردوی یک روزه راویان پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی اراک چه گذشت؟ +فیلم

در این اردوی یک روزه که با ارائه توضیحات لازم در خصوص پروژه ها از سوی مسئولین دانشگاه برگزار شد، پس از بازدید از پروژه فاز سوم بیمارستان آیت اله خوانساری، از مگا پروژه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بازدید شد.
بازدید از پروژه های افتتاح شده پایگاه اورژانس هوایی استان مرکزی، سرای دانشجویی ریحانه و سرای متاهلی شهید حاج قاسم سلیمانی از دیگر برنامه های این اردو بود.
افراد شرکت کننده در اردوی راویان پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی اراک در جریان روند اردو، به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ادای احترام کرده و پس از بازدید از پروژه بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان سینا رضائی آشتیانی با کاشت چند نهال زیتون به مناسبت گرامیداشت هفته جوانی جمعیت، این مهم را یادآور شدند.
لازم به ذکر است، در پایان این اردوی یک روزه، نشستی با حضور استاندار مرکزی، فرمانده انتظامی استان، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و سایر مسئولین در محل سالن آمفی تئاتر شهدای دانشجو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار و توضیحات لازم در خصوص عملکرد دانشگاه در دولت سیزدهم ارائه شد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: راویان پیشرفت اردوی راویان پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی اراک استانداری مرکزی پروژه های نظام سلامت استان مرکزی بیمارستان های در حال احداث بیمارستان ولیعصر اراک بیمارستان خوانساری اراک فاز سه بیمارستان خوانساری بیمارستان سینا رضایی آشتیانی بیمارستان زنان و زایمان