تجلیل از رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان مدیر حامی روابط عمومی

کسب رتبه اول بخش پویش رسانه ای و تبلیغاتی و رتبه اول بخش اینفو و بروشور توسط روابط عمومی دانشگاه

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۷ کد : ۴۴۱۱۲ اخبار اصلی
نخستین جشنواره روابط عمومی های استان مرکزی یادبود شهید علیرضا بابایی با حضور بهادری جهرمی سخنگوی دولت، مخلص الائمه استاندار مرکزی و بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، برگزار شد.

این جشنواره در راستای اجرای جهاد تبیین و ارتقای امید و اعتماد عمومی و تقویت سرمایه های اجتماعی برای پیشبرد اهداف کلان کشور برگزار شد.
در نخستین جشنواره تولیدات روابط عمومی های استان مرکزی از دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان مدیر حامی روابط عمومی با اهدا لوح تجلیل شد.
همچنین اباذر افشار مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک رتبه اول بخش پویش رسانه ای و تبلیغاتی و الهام طالبی کارشناس روابط عمومی دانشگاه، رتبه اول بخش اینفو و بروشور را کسب کردند.
گفتنی است به دلیل حضور دکتر امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در اجلاس روسای دانشگاه های کشور، دکتر ملاطائفه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، لوح ایشان را به نیابت دریافت کردند.

کلید واژه ها: روابط عمومی مدیر روابط عمومی روابط عمومی برتر روابط عمومی های استان اینفوگرافی بروشور پویش رسانه ای استان مرکزی