درخشش دانشگاه علوم پزشکی اراک در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۹ کد : ۴۴۱۱۳ اخبار اصلی
نتایج نهایی (مرحله کشوری) کاروان شرکت کننده دانشگاه علوم پزشکی اراک در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعلام شد.

به گزارش وب دا مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی اراک در رقابت های بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور با مجموع ۷۱۶ شرکت کننده، ۱۵۶ برگزیده مرحله دانشگاهی و در نهایت کسب رتبه اول تا پنجم در مرحله کشوری توسط ۱۴ نفر از افراد شرکت کننده؛ خوش درخشید.
در بخش اساتید؛ دکتر محمود رجبی رتبه اول "حفظ ۳ جزء" و دکترمریم زمانیان رتبه دوم "رشته زندگی مهدوی" را کسب نمودند.
در بخش کارمندی، محدثه مومنی رتبه دوم "رشته ترتیل"، سمیه نجفی رتبه دوم "رشته حفظ نهج البلاغه" و علی منصوری رتبه چهارم "رشته مقاله نویسی" را کسب کرده اند.
در بخش دانشجویی؛ حسن پناهی رتبه دوم "حفظ ۵ جز"، زهرا آقارضی رتبه سوم "حفظ ۵ جز"، محمد حسین دالایی رتبه پنجم "حفظ ۱۰ جز"،  محمد فاضل محمد حسینی رتبه پنجم "حفظ کل"، محمد فاضل محمدحسینی رتبه دوم "حفظ نهج البلاغه"، ستاره بهزادفر رتبه چهارم "شعر کلاسیک"، محمد فاضل محمد حسینی رتبه چهارم "شعر نو"،  مبینا شیخی رتبه چهارم "حفظ" و عطیه زمانی رتبه پنجم "ترتیل" را کسب کردند.

کلیدواژه‌ها: قرآن و عترت مسابقات قرآن ترتیل ترتیل قرآن