افتتاح پروژه های حوزه سلامت شهرستان شازند

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۰ کد : ۴۴۳۱۵ اخبار اصلی
 آیین افتتاح پروژه های حوزه ی سلامت شهرستان شازند همزمان با سراسر کشور باحضور حجت‌الاسلام والمسلمین غفاری نماینده نهاد رهبری، نماینده هادیانپور نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر عبدالرضائی سرپرست شبکه بهداشت، اشتری مدیر بیمارستان تامین اجتماعی و دیگر مسئولین ادارات شهرستان برگزار شد.
افتتاح پروژه های حوزه سلامت شهرستان شازند

این پروژه ها به صورت وبیناری با حضور سرپرست ریاست جمهوری  و وزیر بهداشت در ستاد وزرات بهداشت افتتاح شدند.لازم به ذکر است پروژه های مذکور (ساختمات ستاد شبکه و مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شماره یک شازند، پایگاه سلامت غیر ضمیمه عباس آباد ، خانه بهداشت تواندشت) با اعتباری بالغ بر ۴۰۵میلیارد ریال به بهره‌ برداری رسید.

کلید واژه ها: شهرستان شازند شازند شبکه بهداشت و درمان شهرستان شازند ساختمان ستاد شبکه شازند خانه بهداشت پایگاه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک افتتاح پروژه ها