افتتاح پروژه‌های بهداشتی شهرستان اراک

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۷ کد : ۴۴۳۱۷ اخبار اصلی
سه پروژه مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت شهری و روستایی در پویش یادگار ابراهیم، در تاریخ ۲ تیرماه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
افتتاح پروژه‌های بهداشتی شهرستان اراک

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان اراک ، آئین افتتاحیه پروژه ها که همزمان با تمامی پروژه های سراسری کشور انجام شد، با حضور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری و دکتر عین الهی وزیر بهداشت ،در محل همایش های وزرات بهداشت و بصورت بر خط برگزار شد.

این آئین در مرکز خدمات جامع سلامت شهدای صفری و با حضور مهندس حسینی رئیس مرکز بهداشت و حسینی زاده رئیس امور عمومی و کریمی کارشناس مسئول واحد گسترش و کارشناسان ستادی ، مسئولین ‌و مدعوین برگزار شد.

این پروژه ها افتتاح شده، شامل ، یک مرکز خدمات جامع سلامت شهدای صفری و دو پایگاه سلامت شهری و روستایی ، مرزیجران و شهدای صفری ، که در دولت سیزدهم ،شهید رییسی و با کمک و عنایت دانشگاه علوم پزشکی، تامین اعتبار شد و به بهره‌برداری رسید.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک پایگاه های بهداشت و سلامت مرکز بهداشت اراک افتتاح پروژه ها افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی