بحث و تبادل نظر در خصوص اعتبارات پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۷ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۷ کد : ۴۴۴۲۹ اخبار اصلی
در نشست دکتر ابراهیمی نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی و فرشید خازنچین مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی اراک، در خصوص اعتبارات پروژه‌های عمرانی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.
بحث و تبادل نظر در خصوص اعتبارات پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر ابراهیمی در این نشست بر ضرورت تکمیل و تجهیز پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک تأکید کرد.
وی همچنین از تلاش‌ها و اقدامات انجام شده توسط دانشگاه در این زمینه قدردانی کرد.
فرشید خازنچین مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گزارشی از وضعیت اعتبارات پروژه‌های عمرانی دانشگاه ارائه کرد و توضیحاتی در خصوص برنامه‌ها و اقدامات در نظر گرفته شده برای تکمیل و تجهیز این پروژه‌ها، ارائه داد.
وی همچنین از پیگیری‌های دکتر ابراهیمی در خصوص تخصیص اعتبارات به پروژه‌ها و پیگیری تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان، تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: بودجه مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی اراک نماینده اراک،خنداب و کمیجان در مجلس دکتر ابراهیمی دکتر نادرقلی ابراهیمی پروژه های در حال احداث