تقدیر و تشکر از مدیران برتر دانشگاه علوم پزشکی در زمینه جوانی جمعیت

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۰ کد : ۴۴۷۱۰ اخبار اصلی
از مدیران برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک که در شاخص های تعیین شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مدیر برتر موفق به کسب رتبه شدند، با اهدا لوح تقدیر در حضور دبیر ستاد جمعیت استان و مدیرکل امور بانوان استانداری مرکزی، تقدیر و تشکر شد.
تقدیر و تشکر از مدیران برتر دانشگاه علوم پزشکی در زمینه جوانی جمعیت

از دکتر زیلابی به عنوان دبیر قرارگاه جوانی جمعیت و پیگیری منظم مصوبات سایر کمیته های تخصصی ذیل قرارگاه در کمیته رصد و پایش و اکرم احمدلو به عنوان مسئول دبیرخانه قرارگاه در پیگیری و هماهنگی برگزاری منظم جلسات قرارگاه و ۸ زیر کمیته تخصصی قرارگاه به عنوان کارشناس برتر جوانی جمعیت تقدیر شد.
همچنین دکتر بیات معاون دانشجویی و فرهنگی در راستای ایجاد و تجهیز خوابگاه متاهلی و دکتر رنجبران معاون درمان در زمینه راه اندازی کلینیک سطح دو ناباروری، مورد تقدیر قرار گرفتند.
شایان ذکر است از کلیه رؤسا و دبیران کمیته های تخصصی به دلیل دریافت رتبه ۱۱ از بین ۶۳ دانشگاه کشور و انجام بالای ۹۰ درصد مصوبات ماده های موظفی هر کمیته با اهدای لوح تقدیر تشکر و قدردانی شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک جوانی جمعیت قرارگاه جوانی جمعیت تقدیر از مدیران تقدیر از مدیران برتر