دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی

۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۸ کد : ۴۴۷۹۱ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی دیدار و در خصوص مطالبات و دغدغه‌های مردم در حوزه سلامت این شهرستان، رایزنی و گفتگو کردند.
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر امانی در این دیدار ضمن تقدیر از توجه ویژه مسئولین شهرستان خمین به مسائل، چالش‌ها و نیازمندی های حوزه سلامت، گزارشی از وضعیت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و استان را ارائه کرد.
محمد بیات، نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، نیز با اشاره به اقدامات نظام سلامت در مسیر ارتقاء کمی و کیفی خدمات به مردم، از تلاش های مجموعه بهداشت و درمان استان قدردانی و از روند رو به رشد دانشگاه ابراز خرسندی نمود و نکات لازم را در راستای پیشبرد حوزه سلامت در استان ارائه و بر پیگیری مطالبات بر حق مردم، تاکید کرد.
لازم به ذکر است؛ این دیدار در راستای تقویت برنامه های بهداشتی و درمانی استان، بررسی چالش ها و مسائل و مشکلات بهداشت و درمان، توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی و ارتقاء سطح سلامت مردم انجام شد و مسائل و مشکلات شهرستان خمین در حوزه بهداشت و درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: نماینده مجلس نماینده خمین نماینده مردم خمین در مجلس دیدار با نماینده ها دکتر امانی