در راستای اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا انجام شد:

۱۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۷ کد : ۴۴۸۱ اخبار اصلی
در راستای اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا طی نشست هم اندیشی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با پیام گزاران سلامت دستگاه های اجرایی استان و خانه مشارکت مردم در خصوص این طرح بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در این نشست گفت: یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در کشور، بیماری های قلبی عروقی است که فشار خون بالا از دلایل اصلی آن می باشد.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: شایعترین علامت بیماری فشار خون بالا، بی علامتی است و بیمار زمانی متوجه بیماری خود می شود که عوارض زیادی را به بار آورده است.

وی اظهار داشت: هدف اصلی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در کشور، افزایش سواد سلامت در بین اقشار جامعه می باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: حدود 40 درصد از افراد مبتلا به فشار خون بالا از بیماری خود آگاهی ندارند.

وی ادامه داد: برای موفقیت در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در کشور و استان مرکزی نیازمند مشارکت تمامی بخش ها و دستگاه های اجرایی می باشیم.

دکتر جمالیان گفت: طرح پایش و اندازه گیری فشار خون برای افراد 30 سال به بالا، زنان باردار و بیماران کلیوی به صورت رسمی از تاریخ 17 خرداد 98 شروع خواهد شد.

کلید واژه ها: بسیج ملی کنترل فشار خون بالا پیام گزاران سلامت دستگاه های اجرایی استان مرکزی دبیرخانه خانه مشارکت مردم در سلامت استان مرکزی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی دکتر سید محمد جمالیان