رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک: با تمام توان امور دانشگاه را پیگیری می کنیم

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۳۸ کد : ۴۴۹۰۳ اخبار اصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با دقت و با تمام توان امور دانشگاه را پیگیری می کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک: با تمام توان امور دانشگاه را پیگیری می کنیم

به گزارش وب دا مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارک در نشست این هفته هیئت رئیسه، گفت: تمامی معاونت ها، مدیریت ها و واحدهای تابعه دانشگاه در حیطه وظایف خود، عالی عمل کرده و در نتیجه فعالیت های آنان، توفیقات بزرگی حاصل شده است.
دکتر امانی ضمن آرزوی موفقیت برای دولت جدید، ادامه داد:  با تمام توان امور دانشگاه را پیگیری می کنیم و در اجرای سیاست‌های کلی و اولویت‌های تعیین شده دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
وی افزود: در اجرای امور و برنامه های دانشگاه، خود را با شرایط وفق داده و سعی کرده ایم تا حد ممکن و براساس قوانین و مقررات بهترین راه حل را برای رفع مسائل و مشکلات به کار گیریم.
پیگیری امور موکب سلامت دانشگاه، بررسی وضعیت دانشجویان بین الملل، بررسی انبار استراتژیک دارویی، داروها و انسولین، پیگیری وضعیت بیماری تب دانگی و تمهیدات انجام شده در این خصوص در استان مرکزی و پیگیری مسائل بیمارستان حضرت ولیعصر (ع) از دیگر موارد مطرح شده  در این جلسه از هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک بود.

کلید واژه ها: دولت جدید هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک مسائل و مشکلات دانشجویان بین الملل